Easy Asset Manager

Fedra Computer d.o.o. u saradnji sa firmom BS Computer Vam sa ponosom može predstaviti novitet na našem tržištu koji Vam može olakšati kontrolu poslovanja kroz jednostavnu aplikaciju. Easy Asset Manager je kompletno profesionalno rešenje za upravljanje popisima i praćenjem osnovnih sredstava. Direktna štampa polietilenskih nalepnica sa jednistvenim QR kodom. Lako kao 1, 2, 3… Minimalno ulaganje, a pouzdano kao cloud!

Microsoft
Preduzeće Fedra Computer Vam pruža mogućnost da kupite softverske licence za vaš računar. Pravilnim izborom softvera uz našu pomoć značajno smanjujete troškove poslovanja i obezbeđujete pozdanu infrastrukturu za Vašu delatnost. Naš stručni kadar već poseduje visoko praktično iskustvo u nadogradnji postojećih i implementaciji novih softverskih rešenja. Kao dugogodišnji partner Microsoft-a preporučujemo svim našim klijentima aktuelni operativni sistem kao proverenu platformu za pouzdano poslovanje.
Kaspersky

U vreme kada je internet jedno od osnovnih sredstava poslovanja kao i izvor zabave i učenja veoma je važno adekvatno zaštititi svoju privatnost i podatke. Sve češće koristimo plaćanje i poručivanje sa interneta pa podatke sklone zloupotrebi stavljamo na dohvat ruke drugim licima. S toga Vam preporučujemo da pre svega zaštitite sebe, svoj računar kao i mobilni uređaj.

Veoma interesantna opcija je Kaspersky Internet Security za Android telefone i tablet uređaje koji vam omogućava zaštitu svih podataka (sms poruke, telefonski brojevi,kontakti) za koje Vi želite da ostanu privatni i sakriveni od radoznalih očiju. Mogućnost čuvanja podataka u šifrovanim fasciklama, udaljeno brisanje svih podataka u telefonu ukoliko je aparat ukraden ! Blokiranje svih neželjnih poziva i sms poruka. Zaštite svoj apart od svih potencijalnih pretnji – malicioznih kodova, opasnih mreža, kopiranja podataka.

Kaspersky antivirus u svojoj ponudi ima veliki broj licenci pogodnih za različite potrebe klijenata. Bilo da je potrebno zaštititi finansijsku instituciju ili fizičko lice naše stručno osoblje će Vam rado izaći u susret i preporučiti za Vas najbolju opciju zaštite.