Šifra: 818 Kategorija:

NOYAFA NF-468PF POE LAN TESTER

MP Cena: 2.990,00 RSD

Kablovski POE LAN tester  za kablove u UTP računarskim mrežama sa RJ11,RJ12,RJ45 konektorima sa POE opcijom

Ispituje odgovarajuće dvostruko upletene kablove 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Može proceniti pogrešan priključak, kratki spoj i otvoreni krugPogodan za ispitivanje kablova: RJ11, RJ12, RJ45, cat 5E, cat 5, 10/100 base-t, at / t 258 a, tia-568a / 568B .Etc

Proveravanje kontinuiteta kabela, otvoren, kratki i poprečni par žica do 1000Ft s daljinskim kitomOtkritiva da li napon IEEE 802.3af / na PoE prolazi preko UTP kabla i identificira vrstu PSE (opreme za izvor napajanja) za rješavanje problema.

Snaga: baterija 9V 6F22Baterija se ne isporučuje uz uređaj.

Cable & PoE Tester NF-468PF (noyafa.com)

• KVALITETAN TESTER: Ovaj kablovski tester je idealan alat za profesionalce i amatere koji žele brzo i efikasno testirati RJ45 i RJ11 kablovske veze.
• DETEKCIJA GREŠAKA: Uređaj detektuje pogrešne konekcije i kratke spojeve, što ti omogućava da brzo i lako identifikuješ i rešiš probleme sa mrežom.
• JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE: Noyafa NF-468PF je dizajniran da bude intuitivan i jednostavan za korišćenje, čineći proces testiranja kabla brzim i bezbolnim.
• PORTABILNOST: Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i napajanju pomoću 9V 6F22 baterije, ovaj tester možeš lako poneti sa sobom gde god da ideš.
• ROBUSTAN DIZAJN: Izrađen da izdrži učestalu upotrebu, ovaj tester je pouzdan partner u održavanju i postavljanju mrežnih instalacija.

Tražiš pouzdan alat za testiranje mrežnih kablova? Noyafa NF-468PF je tu da ti olakša posao. Sa sposobnošću da testira i RJ45 i RJ11 veze, ovaj tester je neophodan dodatak tvom alatnom setu. Bilo da si profesionalac ili entuzijasta, cenićeš njegovu sposobnost da brzo detektuje bilo kakve greške u kablovima.

Jednostavnost korišćenja je ključna – samo priključi kabl i pritisni dugme za testiranje. U trenu ćeš znati da li je sve u redu ili je potrebno preduzeti određene korake za popravku. Nema više gubljenja vremena na nagađanja i komplikovane procedure.

Njegova portabilnost znači da možeš da ga nosiš sa sobom na teren ili ga jednostavno držiš u radionici ili kancelariji za brze provere. A kada je reč o izdržljivosti, Noyafa NF-468PF je izgrađen da traje, što ga čini pouzdanim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Ne dozvoli da te neispravni kablovi uspore. Nabavi Noyafa NF-468PF tester i osiguraj da tvoja mrežna infrastruktura funkcioniše bez greške.

Cable & PoE Tester NF-468PF (noyafa.com)