Vesti                                            

» 10.10.2008. Partnerski ugovori za prodaju licencnog softvera

Posle partnerskog ugovora sa kompanijom MICROSOFT i KASPERSKY LAB u prilici smo da vam ponudimo licencni softver kompanija COREL, ADOBE, F SECURE, SYMANTEC, QUARC, MACROMEDIA, NERO, TOTAL COMMANDER i GRAPHISOFT.

» 05.07.2008.  GPS uredjaji MIO, BLUEBERRY i GARMIN

Od sada pod najpovoljnijim uslovima nudimo GPS uredjaje kao i kompletnu opremu i mape MIO, BLUEBERRY I GARMIN.

» 11.01.2007. Objavljeno u LISTU ZRENJANIN

DEKORATIVNA FIGURA KONJA STIGLA U ZRENJANIN
„HARLEY NEMO" IZ PARADE HUMANOSTI

Poslednjeg dana prošle godine postavljen je dekorativni konj na uglu ulica Vojvode Petra Bojovića i Zmaj Jovine, ispred firme "Fedra computer" u Zrenjaninu, pobudivši izuzetno interesovanje javnosti. Dekorativna figura nosi ime "Harley Nemo", rad ruskog slikara Šulmana a postala je vlasništvo Milana Jovanovića, vlasnika pomenute firme, nakon što ju je kupio na javnom nadmetanju 8. decembra u Hotelu "Park" u Novom Sadu. Na ovom nadmetanju je, prodajom oslikanih figura konja, pod parolom "Humanost na delu", sakupljeno 1.038.000 dinara i uplaćeno novosadskoj Hitnoj pomoći, s ciljem kupovine uređaja za reanimaciju. Novi Sad je letos bio domaćin jedinstvenog svetskog spektakla - Parade dekorativnih konja, čiji je organizator britanski Acting Group. Kako nas je informisao naš sugrađanin i kolega Dragan Stajić, ove godine domaćin manifestacije biće Zrenjanin a za partnera je izabrana "Fondacija za pomoć deci FEDRA", ovdašnja nevladina organizacija koja 2007. slavi desetogodišnjicu postojanja.

» 03.01.2007. Objavljeno u GLASU JAVNOSTI


 

 

Dekorativni konj u Zrenjaninu

Zahvaljujući firmi "Fedra kompjuter" u Zrenjanin je stigla jedna od figura konja iz grupe od njih 30-tak koji su letos ukrašavali centar Novog Sada. Vojvođanska prestonica je tada bila domaćin jedinstvenog svetskog spektakla - Parade dekorativnih figura konja! Reč je o najvećoj izložbi umetničkih figura na otvorenom prostoru. Organizator, britanski Acting Group, na ovaj način uključio je i našu zemlju u ovu vrhunsku manifestaciju.

Konji oslikani od strane umetnika iz celog sveta, izloženi su na raznim mestima užeg centra Novog Sada. Na gala aukciji, održanoj 8. decembra u hotelu "Park", kojoj su prisustvovale poznate ličnosti iz javnog života, dekorativne figure konja su bile prodavane javnim nadmetanjem. Novac sakupljen na aukciji, a u tačnom iznosu od 1.038.000 dinara, prosleđen je u dobrotvorne svrhe - novosadskoj službi Hitne pomoći s ciljem da se kupi uređaj za reanimaciju.

Dekorativni konj pod imenom "Harley Nemo", rad ruskog slikara Šćulmana, donet je poslednjeg dana prošle godine u Zrenjanin. Postavljen je na uglu ulica Zmaj Jovine i Vojvode Petra Bojevića.

» 03.02.2006. Novi prodajni program: GIGABYTE.

» 03.02.2006. STIGLO PRIZNANJE OD ALTEC LANSINGA:

Poštovani FEDRA COMPUTER,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ste ispunili target i time obezbedili poziciju na Altec Lansing plaćenoj reklami.

Čestitamo!

» 23.01.2006. Fedra prezentuje novi prodajni program: EPSON, povodom speacijalnog uspeha:

UGOVORENA SARADNJA SA EPSON-om.

» 10.12.2005. Fedra prezentuje novi prodajni program: HP i SAMSUNG.

 

Fedra Computer
  Hardware
  Software
  Usluge
  Kontakt
  O Nama
Telefon: +381 (0)23 589 780
  Fedra Cenovnik  .htm]

 Računari na kredit
Platne kartice
 


 Servis i podrška
Servisiranje računara
Zamena delova
Saveti
 


 Internet
Neobee Dial-Up
Neobee ADSL


 Fedra Computer
Vesti
Informacije o firmi
Gde se nalazimo
Kontakt

 


Copyright © 1997-2008 Fedra Computer. All rights reserved.